Vom amesteca intr-un vas 200 ml apa impreuna cu zaharul. Se lasă la foc mic, pana cand se topeste bine zaharul.
Vom adauga frunzele de menta si le lasam aproximativ 10 minute. Apoi vom strecura intr-un vas curat, vom reincalzi la foc mic şi vom adauga gelatina.
Vom amesteca pana cand se dizolva totul şi se toarna sucul de lamaie.
La final, vom pune intregul continut intr-un vas şi vom lasa la racit.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...
Aperitiv omleta cu spanac la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii