Blat:
Se freaca spuma zaharul cu untul, apoi se adauga nuca macinata si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma tare. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina(sau se foloseste hartie de copt, unsa) si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos(proba cu scobitoarea)
Glazura:
Intre timp se freaca spuma galbenusurile, zaharul praf si zaharul vanilat.
Cand blatul este copt, se scoate tava din cuptor, se toarna, repede si se niveleaza glazura si se da din nou la cuptor, la foc mic, pana ce aceasta se intareste.
Se scoate si se lasa la racit.
Crema:
Se freaca spuma untul cu zaharul pudra, cacaua, o parte din nuca prajita si macinata si esenta de rom (dupa gust)
Se intinde crema peste prajitura racita si se presara cu restul de nuca.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii