Blat:
Se freaca spuma zaharul cu untul, apoi se adauga nuca macinata si faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma tare. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina(sau se foloseste hartie de copt, unsa) si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos(proba cu scobitoarea)
Glazura:
Intre timp se freaca spuma galbenusurile, zaharul praf si zaharul vanilat.
Cand blatul este copt, se scoate tava din cuptor, se toarna, repede si se niveleaza glazura si se da din nou la cuptor, la foc mic, pana ce aceasta se intareste.
Se scoate si se lasa la racit.
Crema:
Se freaca spuma untul cu zaharul pudra, cacaua, o parte din nuca prajita si macinata si esenta de rom (dupa gust)
Se intinde crema peste prajitura racita si se presara cu restul de nuca.
Leguma porcu' sa traiasca .....
Pulpa de porc cu leurda si rosii galbeneInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii