Irish Cream Tiramisu

Postat pe: 14-01-2016
(0)

Ingrediente

9 lingurite ness dizolvate in 350 ml apa
250 ml baileys
400 g piscoturi
2 oua mari
75 g zahar
500 g mascarpone
2 linguri cacao amara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se prepara cafeaua care se amesteca cu 175 ml baileys.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul pana devin spumoase se adauga mascarponele si 75 ml baileys. Separat se bate un albus spuma si se amesteca usor cu crema.
Se inmoaie piscoturile in cafea se face un strat intr-o tava crema deasupra iar piscoturi insiropate si iar crema. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider peste noapte. Cand se serveste se pudreaza cu cacao.
Delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Irish Cream Tiramisu" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Irish Cream Tiramisu