Va provoc sa incercati ceva diferit de Tiramisu reţetă originală, mai simpla, cu o aroma speciala data de baileys-ul folosit.
Se prepara cafeaua care se amesteca cu 175 ml baileys.
Galbenusurile se bat bine cu zaharul pana devin spumoase se adauga mascarponele si 75 ml baileys. Separat se bate un albus spuma si se amesteca usor cu crema.
Se inmoaie piscoturile in cafea se face un strat intr-o tava crema deasupra iar piscoturi insiropate si iar crema. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider peste noapte. Cand se serveste se pudreaza cu cacao.
Delicios.
"Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii