Inimioare cu Crema de Capsuni

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Inimioare cu Crema de Capsuni

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 oua
  • 10 lg zahar brun
  • 3 lg ulei
  • 2 lg apa
  • 8 lg faina
  • 3 lg cacao
  • 1 lg praf de copt
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 5 lg zahar brun
  • un plic budinca capsuni
  • nuca cocos pentru decor

Mod de preparare

Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit

Crema:
Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca.
Blatul se taie in forma de inima

Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

Se lasa la rece cateva ore!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici