Inimioare cu Crema de Capsuni

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Blat:
5 oua
10 lg zahar brun
3 lg ulei
2 lg apa
8 lg faina
3 lg cacao
1 lg praf de copt
Crema:
200 ml frisca lichida
500 ml lapte
5 lg zahar brun
un plic budinca capsuni
nuca cocos pentru decor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se separa oualele, se bate batz albusurile impreuna cu apa, galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul. Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina, praful de copt si cacao. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit cca 30 min. Se lasa la racit

Crema:
Se face budinca cu 500 ml lapte si cele 5 lg zahar, se lasa la racit, se bate frisca si se amesteca cu budinca.
Blatul se taie in forma de inima

Inimioarele se taie in doua, se umplu cu crema, marginile se ung cu crema si apoi se dau prin nuca de cocos

Se lasa la rece cateva ore!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inimioare cu Crema de Capsuni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  24.02.2010 11:50:39

Apetisante !
Foarte bine arata !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inimioare cu Crema de Capsuni