Punem hrisca la fiert in apa cat sa o acopere iar intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare si punem mandarinele din compot la scurs. Cand este gata hrisca (cand a abosorbit toata apa) o luam de pe foc si o lasam sa se racoreasca. Amestecam hrisca cu morcovul ras, mandarinele din compot si cu ricota si le dam la robot sau le blenduim pana devin o pasta.Adaugam zaharul, cardamonul si ghimbirul si omogenizam.Asezam piscoturile inmuiate in compot de mandarine intr-o tava in forma de inima (daca nu avem folosim orice tava) apoi le acoperim cu pasta de hrisca. Punem inca un rand de piscoturi si apoi un rand de pasta de hrisca. Pudram cu praf de roscova si decoram cu felii de portocala.Dam la rece pana la servire. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOf da, pentru concursul cu dragoste :))) In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :D
Tort de clatiteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii