Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Complexitate
redusa
Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Ingrediente

  • -500 g iaurt gros
  • -1- 2 maini de coacaze negre
  • -2- 3 buc turta dulce
  • -zahar pudra vanilat
  • dupa gust
  • -1 plic “ Finesse Vanille Bourbon” Dr Oetker sau 2 pliculete zahar vanilat
  • ori coaja rasa de lamaie
  • dupa preferinta
  • -2- 3 linguri sirop de coacaze negre
  • pentru culoare
  • -3- 4 patratele de ciocolata
  • tocate grosier
  • -biscuiti patrati sau dreptunghiulari
  • de buna calitate
  • pentru servit
  • -choco rolls
  • pentru servit
  • -coacaze negre
  • pentru ornat

Mod de preparare

Pisati turta dulce.
Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata.
Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre.

Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati.
Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare.
Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile.

Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta.

Scoateti "inghetata" prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre.

Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Kinder Bueno
1
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Peste cu telina si sos de portocale
4
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
5
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Parteneri
Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Bucataras.RO

Ciuperci in sos de rosii picant - de post

O mancare de post tare buna si gustoasa si e gata in maxim o jumatate de ora daca ai toate ingredientele la indemana si...

Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala