Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Postat pe: 31-07-2012
(0)

Ingrediente

500 g iaurt gros
1- 2 maini de coacaze negre
2- 3 buc turta dulce
zahar pudra vanilat
dupa gust
1 plic “ Finesse Vanille Bourbon” Dr Oetker sau 2 pliculete zahar vanilat
ori coaja rasa de lamaie
dupa preferinta
2- 3 linguri sirop de coacaze negre
pentru culoare
3- 4 patratele de ciocolata
tocate grosier
biscuiti patrati sau dreptunghiulari
de buna calitate
pentru servit
choco rolls
pentru servit
coacaze negre
pentru ornat

Mod de preparare

Pisati turta dulce.
Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata.
Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre.

Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati.
Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare.
Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile.

Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta.

Scoateti "inghetata" prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre.

Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata Falsa cu Coacaze Negre" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata Falsa cu Coacaze Negre