Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Complexitate
redusa
Inghetata Falsa cu Coacaze Negre

Ingrediente

  • -500 g iaurt gros
  • -1- 2 maini de coacaze negre
  • -2- 3 buc turta dulce
  • -zahar pudra vanilat
  • dupa gust
  • -1 plic “ Finesse Vanille Bourbon” Dr Oetker sau 2 pliculete zahar vanilat
  • ori coaja rasa de lamaie
  • dupa preferinta
  • -2- 3 linguri sirop de coacaze negre
  • pentru culoare
  • -3- 4 patratele de ciocolata
  • tocate grosier
  • -biscuiti patrati sau dreptunghiulari
  • de buna calitate
  • pentru servit
  • -choco rolls
  • pentru servit
  • -coacaze negre
  • pentru ornat

Mod de preparare

Pisati turta dulce.
Amestecati iaurtul cu zaharul pudra, dupa gust, zaharul vanilat, ciocolata tocata grosier si turta dulce sfaramata.
Spalati, scurgeti si uscati pe un prosop coacazele negre.

Combinati-le cu amestecul de iaurt si omogenizati.
Impartiti compozitia in doua si adaugati in una siropul pentru culoare.
Turnati in forme de muffins din silicon, in straturi, alternand culorile.

Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar mai bine de pe o zi pe alta.

Scoateti "inghetata" prin rasturnare, pe pat de biscuiti si ornati cu cateva coacaze negre.

Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls, alaturi de cateva cubulete de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
4
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Prajitura Cappuccino
5
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Parteneri
Ruladă aperitiv
Bucataras.RO

Ruladă aperitiv

O ruladă foarte simpla,uşor de preparat si foarte aspectuoasă,zic eu.Am vazut-o de foarte multe ori la verişoara mea ,iar...

Ruladă aperitiv
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai