- amestecati faina de orez cu zaharul intr-un castron
- separat incalziti apa pina la punctul de fierbere (pe foc sau la microunde)
- varsati apa si uleiul peste zaharul amestecat cu faina de orez amestecind bine sa nu se formeze cocoloase
- lasati sa se raceasca apoi puneti in congelator pina se intareste putin
- puneti pepenele galben cuburi s curatat de simburi in bender sau in robot si varsati deasupra crema de orez pregatita inainte, mixati la putere maxima
- varsati compozitia in
a) masina de inghetata si lasati ca ea sa isi faca treaba
b) cutia de plastic sau un alt vas pe care il puteti pune la congelator (daca nu are capac il acoperiti cu folie de plastic); lasati la congelator 4-5 ore minim
- serviti presarata cu ciocata amara rasa sau razuita cu un cutit
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii