- amestecati faina de orez cu zaharul intr-un castron
- separat incalziti apa pina la punctul de fierbere (pe foc sau la microunde)
- varsati apa si uleiul peste zaharul amestecat cu faina de orez amestecind bine sa nu se formeze cocoloase
- lasati sa se raceasca apoi puneti in congelator pina se intareste putin
- puneti pepenele galben cuburi s curatat de simburi in bender sau in robot si varsati deasupra crema de orez pregatita inainte, mixati la putere maxima
- varsati compozitia in
a) masina de inghetata si lasati ca ea sa isi faca treaba
b) cutia de plastic sau un alt vas pe care il puteti pune la congelator (daca nu are capac il acoperiti cu folie de plastic); lasati la congelator 4-5 ore minim
- serviti presarata cu ciocata amara rasa sau razuita cu un cutit
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii