Inghetata de Visine (II)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g visine
  • 750 ml lapte
  • 300 g zahar tos

Mod de preparare

Visinele spalate, curatate de codite si simburi se paseaza prin sita. Simburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb impreuna cu laptele si zaharul 5-6 minute, amestecind continuu.

Se ia de pe foc, se strecoara, se amesteca apoi cu visinele pasate, dupa care se toarna in caseta si se da la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa