Se pune intr-o cratita 1/2 litru de apa cu 1/2 kg. de zahar. Cand zaharul s-a topit, se impinge tigaia pe foc iute si se lasa sa fiarba 2 minute. Se pune coaja de la o lamaie (partea galbena, fara cea alba). Se acopera, se da deoparte si se lasa astfel o jumatate de ora. Se adauga zeama de la 3 lamai mnijlocii, se trece printr-un tifon, se toarna in sorbetiera si se ingheata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii