Inghetata de Caise cu Iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de Caise cu Iaurt

Ingrediente

  • 1 iaurt simplu 375 g
  • 4 caise
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Se spala caisele, se curata de coaja si se pun in blender. Se amesteca iaurtul cu 2 linguri de zahar si se adauga pireul de caise.

Se mai adauga zahar sau caise depinde cat de aromata si de dulce vreti sa fie inghetata.

Se amesteca bine si se pune compozitia intr-o forma cu capac la congelator pentru cca. 1 zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate