Scurgem bine fructele de suc si apoi le pasam separate in vase diferite cu mixerul vertical adaugam si zaharul pudra (dupa gustul fiecaruia). Batem frisca spuma si apoi o adaugam in cele doua vase cu pireul de fructe omogenizam bine cu mixerul cateve minute . Daca amestecam bine inghetata nu face ace si iese foarte cremoasa.
Punem intr-un vas un strat din prina compozitie (la mine a fost cea de visine) apoi cu grija cel de-l doilea. Compozitiile nu se amesteca daca sunt mixate bine. Daca aveti dubii (indoieli) puneti atunci primul strat in congelator si lasati sa inghete apoi il puneti pe celalalt (asta daca aveti rabdare) hahaha!!!
Este o inghetata foarte buna,cu o consistenta cremoasa , foarte usor de prepara. Mai ales pentru copii este excelenta ( si nu numai si noi suntem niste copii ..dar mai mari) deoarece contine fructe pe care poate altfel le refuza sa le manance..dar asa este mult mai tentant.
Sper sa o incercati si sigur nu veti regreta ..va garantez !!
Se poate servi cu frisca.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii