Scurgem bine fructele de suc si apoi le pasam separate in vase diferite cu mixerul vertical adaugam si zaharul pudra (dupa gustul fiecaruia). Batem frisca spuma si apoi o adaugam in cele doua vase cu pireul de fructe omogenizam bine cu mixerul cateve minute . Daca amestecam bine inghetata nu face ace si iese foarte cremoasa.
Punem intr-un vas un strat din prina compozitie (la mine a fost cea de visine) apoi cu grija cel de-l doilea. Compozitiile nu se amesteca daca sunt mixate bine. Daca aveti dubii (indoieli) puneti atunci primul strat in congelator si lasati sa inghete apoi il puneti pe celalalt (asta daca aveti rabdare) hahaha!!!
Este o inghetata foarte buna,cu o consistenta cremoasa , foarte usor de prepara. Mai ales pentru copii este excelenta ( si nu numai si noi suntem niste copii ..dar mai mari) deoarece contine fructe pe care poate altfel le refuza sa le manance..dar asa este mult mai tentant.
Sper sa o incercati si sigur nu veti regreta ..va garantez !!
Se poate servi cu frisca.
Am vazut la Timea coronita cu scortisoara zilele acestea si daca tot eram la capitolul cozonaci, am zis sa incerc si eu sa...
Desert coronita cu scortisoara si nucaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii