Se scot samburii de la cirese, se adauga peste ele zahar si se pun la frigider peste noapte.
Se mixeaza frisca lichida pret de cateva minute, cam cat sa devina o crema densa.
Se mixeaza 3/4 din cantitatea de cirese impreuna cu esenta de rom si peste ciresele mixate se adauga frisca, se omogenizeaza compozitia cu o spatula de sus in jos, pana la omogenizarea completa si se da bolul la congelator pentru circa doua ore.
Se scoate bolul si se amesteca compozitia pentru a nu se forma aschii de gheata. Se poate amesteca din cand in cand, macar pana la inghetarea completa.
Se serveste alaturi de ciresele ramase cu putin sirop de la cirese.
Sa aveti pofta, dragilor!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii