V-am plictisit destul, hai sa va povestesc cum am procedat! Nimic mai simplu, am pus cele 2 oua intr-un vas, am aruncat peste, cele 100 gr zahar si m-am apucat de mixat cu mixerul pana s-a ingrosat. Am batut frisca pana s-a intarit si l-am adaugat la ouale mixate anterior amestecand cu grija (nu ca mi-ar sta in caracter sa ma comport delicat cu ele). Am impartit cantitatea in doua si am inceput sa fac combinatii de arome.
Intr-o jumatate am pus 2 linguri cacao si fiola de rom (doamne ce bun ar fi fost un pic de Wisky Cream, dar... ai copii, alcool nu! ) si am mixat bine. In cealalta jumatate a m trantit 3 plicuri zahar vanilat si gata a fost inghetata. Putem sa imbogatim continutul acesteia cu alune, nuci, stafide,...
Intr-un vas am pus alternativ din cele doua compozitii am razuit un pic de ciocolata deasupra, si am dat totul la rece pentru cateva ore. La ornat nu ma laud... , am servit inghetata cu un pic de ciocolata topita si alaturi, neavand piscot am asezat un turo rudi.
Pofta Buna ! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii