Inghetata Asortata

Complexitate
redusa
Inghetata Asortata

Ingrediente

  • Inghetata de visine:
  • 300ml frisca lichida
  • 3 lg dulceata de visine obtinuta prin prepararea cu Gel fix
  • Inghetata caramel:
  • 750 ml lapte
  • 300 gr zahar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 300 ml frisca lichida

Mod de preparare

Prepararea inghetatei de visine este simpla am batut frisca foarte bine si am amestecat-o usor cu dulceata de visine.

Inghetata caramel am obtinut-o astfel: intai am preparat crema de lapte fierband laptele cu zaharul si bicarbonatul cel putin o ora pana se obtine un caramel de o consistenta potrivita. Dupa ce caramelul s-a racit il amestecam cu frisca batuta spuma.
Cele doua tipuri de inghetata de pun in caserole si se introduc in congelator cel putin 3 ore.

Se servesc in combinatie, iar consistenta e foarte cremoasa fara pic de ace

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc