Mai intai, se scot samburii de la cirese, se adauga zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata se scot, se ia un castronel de cirese din castron cu sirop, fara zahar si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat, cel putin 10 minute la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori. Se poate servi dupa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii