Mai intai, se scot samburii de la cirese, se adauga zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata se scot, se ia un castronel de cirese din castron cu sirop, fara zahar si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat, cel putin 10 minute la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori. Se poate servi dupa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii