- Se indeparteaza codita cireselor, se spala si se scot samburii.
- Se pun in vasul blenderului / robotului de bucatarie ciresele, iaurtul, siropul de artar si esenta se vanilie. Se mixeaza toate ingredientele insa nu foarte mult (ciresele nu trebuie sa fie maruntite excesiv).
- Se adauga in compozitie bucatelele de ciocolata si se amesteca usor (astfel incat acestea sa nu se sfarame).
- Se adauga la suprafata bucatele de ciocolata pentru decor.
Ingredientele mentionate sunt necesare pentru 4 portii.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii