- Se indeparteaza codita cireselor, se spala si se scot samburii.
- Se pun in vasul blenderului / robotului de bucatarie ciresele, iaurtul, siropul de artar si esenta se vanilie. Se mixeaza toate ingredientele insa nu foarte mult (ciresele nu trebuie sa fie maruntite excesiv).
- Se adauga in compozitie bucatelele de ciocolata si se amesteca usor (astfel incat acestea sa nu se sfarame).
- Se adauga la suprafata bucatele de ciocolata pentru decor.
Ingredientele mentionate sunt necesare pentru 4 portii.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii