Homemade Raffaello

Postat pe: 25-02-2017
(0)

Ingrediente

150 g zahăr alb
150 g unt
150 g lapte praf
200 g fulgi de cocos
1/2 pahar de suc de lămâie
1 cană alune prăjite nesărate

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Punem untul la topit la foc mic, peste care adăugăm zahărul și amestecăm constant. După ce s-a topit zahărul, oprim focul și încorporăm laptele praf. Acum adăugăm 150 de grame de fulgi de cocos, iar restul păstrăm pentru decor. Amestecăm bine, până avem un amestec omogen, ce poate fi modelat ușor.
Formăm bile de mărimea unei nuci, inserăm câte o alună și decorăm cu fulgi de cocos.
Se dau la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Homemade Raffaello" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Homemade Raffaello