Batem cu ajutorul unui mixer mascarponele cu zaharul, zaharul vanilat si esenta. Amestecam cu frisca.
Scurgem zeama de la compotul de ananas, fructa o taiam maruntel si inmuiem piscoturile in sirop.
Intr-o tava de chec, asezam un film alimentar si vom aranja in straturi glacé-ul. Incepem cu crema apoi cu un strat de fructe, biscuitele, crema, fructa, biscuitele. Acoperim cu bucatile ramase inafata tavii de film alimentar si dam la congelator cateva ore.
Inainte cu 10 min de a servi il scoatem din congelator si taiam transe cu ajutorul unui cutit trecut sub apa fierbinte. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii