Batem cu ajutorul unui mixer mascarponele cu zaharul, zaharul vanilat si esenta. Amestecam cu frisca.
Scurgem zeama de la compotul de ananas, fructa o taiam maruntel si inmuiem piscoturile in sirop.
Intr-o tava de chec, asezam un film alimentar si vom aranja in straturi glacé-ul. Incepem cu crema apoi cu un strat de fructe, biscuitele, crema, fructa, biscuitele. Acoperim cu bucatile ramase inafata tavii de film alimentar si dam la congelator cateva ore.
Inainte cu 10 min de a servi il scoatem din congelator si taiam transe cu ajutorul unui cutit trecut sub apa fierbinte. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa O supă cremă fină și tare gustoasă, numai bună de savurat pe perioada postului mare. Consider că...
Supa din cartof dulce cu lapte de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii