Se freaca untul cu 1/2 din cantitatea de zahar pudra si vanilia (vanillina) pina devine spumos. Se adauga pe rand faina (cernuta) si se amesteca usor dupa fiecare adaugare. La sfarsit se pun si nucile si se amesteca usor.
Se iau doua tavi si se tapeteaza cu hartie de copt sau pergament. Se formeaza bilute din aluat, cam cit o nuca marime si se pun in tava cu distanta intre ele de 2 cm.
Se incalzeste cuptorul la 350F (180C). Se baga tavile in cuptor, la mijloc si se lasa circa 12-15 minute sau pana cind baza fursecurilor este usor aurie. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca in tava. Dupa 5 minute, cand sint inca caldute, se tavalesc cu grija in jumatatea ramasa de zahar pudra.
Se lasa sa se raceasca complet pe un gratar. Sunt f. bune la cafea, ceai, cacao sau orice bautura calda!
Pofta Buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii