Se mixeaza la viteza maxima margarina moale la temperatura camerei cu zaharul, esenta si ouale apoi se adauga faina amestecata cu amidonul. Se mixeaza cu mixerul atat cat se poate apoi framantam aluatul pe o planseta data cu faina. Se lasa la rece 30 de minute dupa care se scoate si se intinde in foaie subtire de 0,5 cm din care se decupeaza diferite forme care se coc in tava tapetata cu hartie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa preferinta.
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii