Se mixeaza la viteza maxima margarina moale la temperatura camerei cu zaharul, esenta si ouale apoi se adauga faina amestecata cu amidonul. Se mixeaza cu mixerul atat cat se poate apoi framantam aluatul pe o planseta data cu faina. Se lasa la rece 30 de minute dupa care se scoate si se intinde in foaie subtire de 0,5 cm din care se decupeaza diferite forme care se coc in tava tapetata cu hartie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa preferinta.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii