Ingrediente
● 200 g unt |
● 300 g zahar |
● 3 oua |
● 350 g faina |
● 1 plic praf de copt |
● fulgi de migdale sau alune maruntite |
Mod de preparare
Se freaca untul cu zaharul si ouale sa se topeasca cat mai bine zaharul. Se pastreaza un albus pentru uns fursecurile. Se adauga esente, un varf de cutit sare, si praful de copt amestecat cu faina. Se amesteca si se baga aluatul la frigider cam 30-40 min.
Se scoate aluatul de la rece si se formeaza in palme bilute care se aplatizeaza. Se aseaza in tava de copt fara sa ungeti sau tapeta. Cu o pensula, se ung cu albus si se presara deasupra ce aveti prin casa: alune, nuci, fulgi de migdale sau stafide. Aveti grija sa lasati spatiu destul de mare intre fursecuri pentru ca la caldura o sa se intinda. Se baga in cuptorul incalzit pana se rumenesc.
Sunt delicioase! Incercati!
Nu va stresati daca nu sunt bilutele perfect aplatizate sau rotunde. Ca sa nu se lipeasca aluatul de maini, udati-va mainile cu apa. Pastrati-le acoperite dupa coacere ca sa nu se intareasca. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fursecuri cu Migdale" nu uita sa ii faci un review.
Se scoate aluatul de la rece si se formeaza in palme bilute care se aplatizeaza. Se aseaza in tava de copt fara sa ungeti sau tapeta. Cu o pensula, se ung cu albus si se presara deasupra ce aveti prin casa: alune, nuci, fulgi de migdale sau stafide. Aveti grija sa lasati spatiu destul de mare intre fursecuri pentru ca la caldura o sa se intinda. Se baga in cuptorul incalzit pana se rumenesc.
Sunt delicioase! Incercati!
Nu va stresati daca nu sunt bilutele perfect aplatizate sau rotunde. Ca sa nu se lipeasca aluatul de maini, udati-va mainile cu apa. Pastrati-le acoperite dupa coacere ca sa nu se intareasca. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fursecuri cu Migdale" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany