-Se pune intr-un vas untul cu zaharul si un praf de sare.Se omogenizeaza bine cu o paleta sau la robot,eu am preferat cu paleta,se adauga si ouale,coaja de lamaie,esenta.
-Se pune faina de grau,praful de copt si cacao intr-un vas si se omogenizeaza bine,apoi se toarna putin cate putin peste crema de unt si se amesteca bine,se adauga si stafidele si se continua omogenizarea.
-Se pune hartie de copt in tava de la aragaz,Se ung mainile cu ulei,se iau bucati din aluat asa cam cat ar incapea intr-o lingura,se fac bilute si se aseaza in tava la distante suficient de mari sa poata sa se intinda briosele la temperatura inalta,se stropesc cu nuca de cocos si se dau la cuptor la foc potrivit la cuptorul incalzit deja pentru circa 15 minute,dupa care se pot scoate,se lasa sa se racoreasca dupa care se pot servi alaturi de o cana de lapte,un ceai sau pur si simplu asa cum le scoatem din cuptor,sunt delicioase oricum.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO mancarica usoara, rapida si plina de arome...
Piept de pui in sos alb cu tarhonAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii