-Se pune intr-un vas untul cu zaharul si un praf de sare.Se omogenizeaza bine cu o paleta sau la robot,eu am preferat cu paleta,se adauga si ouale,coaja de lamaie,esenta.
-Se pune faina de grau,praful de copt si cacao intr-un vas si se omogenizeaza bine,apoi se toarna putin cate putin peste crema de unt si se amesteca bine,se adauga si stafidele si se continua omogenizarea.
-Se pune hartie de copt in tava de la aragaz,Se ung mainile cu ulei,se iau bucati din aluat asa cam cat ar incapea intr-o lingura,se fac bilute si se aseaza in tava la distante suficient de mari sa poata sa se intinda briosele la temperatura inalta,se stropesc cu nuca de cocos si se dau la cuptor la foc potrivit la cuptorul incalzit deja pentru circa 15 minute,dupa care se pot scoate,se lasa sa se racoreasca dupa care se pot servi alaturi de o cana de lapte,un ceai sau pur si simplu asa cum le scoatem din cuptor,sunt delicioase oricum.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Se apropie ora pranzului si m-am gandit sa va aduc o reteta simpla si gustoasa . Mararul este din plin in aceasta perioada si...
Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de mararO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii