Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.
Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.
Se coc aproximativ 20 min.
Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Se pot glazura cu ciocolata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii