Fursecuri cu bezea si nuca

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

faina 05 kg,
drojdie(cat o boaba de porumb),
sare,
un pachet margarina sau unt,
2 galbenusuri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Din toate ingredientele se framanta o coca potrivita.
Albusurile se bat spuma tare cu trei linguri de zahar la un albus.
Se intinde o foaie subtire in dreptunghi, se pune bezeaua (dar nu prea multa) si se ruleaza.

Se taie rulouri care se pun in tava cu un sfert de miez de nuca care se preseaza bine in albus.

Se coc aproximativ 20 min.

Coca se face seara si se tine la rece toata noaptea
Se pot glazura cu ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri cu bezea si nuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri cu bezea si nuca