Fructe caramelizate

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3 mere mari
3 pere coapte
8 prune mai tari (renglote)
4-5 alune de padure
1 lamiie
75 g unt
75 g zahar

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min
Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii subtiri; se curata prunele de simburi si se taie in sferturi; fructele se pun intr-o farfurie nu prea adinca si se stropesc cu zeama de lamiie. Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul, se amesteca pina ce zaharul se dizolva; se adauga fructele si alunele taiate marunt; se lasa in jur de 8-10 minute, amestecind din cind in cind, pina capata o culoare aurie. Se asaza fructele in farfurie si se toarna sosul ramas deasupra.

Se servesc cu frisca sau cu inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fructe caramelizate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fructe caramelizate