Se topeste gelatina in sucul de lamaie pe baie de aburi, dupa care se adauga putin cate putin zaharul pudra, se framanta pana nu se mai lipeste de maini. Se pastreaza inchis bine in folie alimentara si pus intr-o punga.
Se poate folosi imediat. Cand il folosim dupa un timp de stat in frigider sau in dulapul din bucatarie se pune un pic in mw si daca e prea tare se adauga un strop de apa. Reteta am luat-o de la un cofetar faimos de aici de la Costiera Amalfitana.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii