Zaharul se pune la caramelizat dupa care se adauga margarina si faina. Se amesteca si daca vi se pare prea groasa se poate pune pune putina apa fiarta. Eu am pus si un pic de ness, i-a dat un gust si mai bun.
Aluatul se pune in forma sau se taie cu formele de prajituri si se coc. Se pune crema caramel peste foietaj si se orneaza cu fructe. Eu am folosit mandarine, kiwi, capsuni si zmeura.
Simplu si delicios, asa a zis logodnicul meu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaO bunatate acrisoara si gustoasa, pe placul Oanei. Ea adora toate chestiile acre, asa ca am zis sa ii fac doua, trei...
Dulceata agrise si coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii