Scobim piscoturile cu o linguriță.
Crema
Punem 300-350 ml lapte la fiert.Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm laptele rămas, omogenizam bine.Cand laptele a inceput sa fiarbă, adăugăm compozitia de galbenusuri si amestecăm continu pana se îngroașă. Lăsăm crema sa se răcească 10-15 minute.
Insiropam piscoturile cu suc/compot de fructe.
O data insiropate, umplem cojile cu crema de vanilie. Deasupra punem un alt piscot pe care il glazuram cu ciocolată topită pe bain marie.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii