Spalati piersicile si puneti-le in apa clocotita pentru cateva minute.
Decojiti-le, scoateti samburii si taiati-le cubulete.
Puneti piersicile in vasul de la CrockPot 5.7 l digital, adaugati zeama de lamaie si zaharul.
Puneti capacul si setati pe modul de gatite High pentru 5 ore.
Dupa 4 ore adaugati gel fixul.
Puneti apoi dulceata fierbinte in borcane si acoperiti-le cu un prosop gros.
Lasati borcanele sa se raceasca lent la temperatura camerei.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii