Dulceata de dovleac

Postat pe: 27-10-2016
(0)

Ingrediente

2 kg de dovleac plăcintar
4 mere
2 lămâi
3 păstăi de tonka
2 lingurițe de cardamom macinat
1,5 kg de zahăr
200 ml de apă

Mod de preparare

Numar portii

PORȚII

1 portie
Spălaţi şi curăţaţi dovleacul și merele și le tăiați în cubulețe.
Puneţi la foc mediu, apa cu zahărul, amestecând continuu în oală, până se topește zahărul.
Cînd zahărul este topit, adăugaţi zeama de lămâie, cubulețele de dovleac și măr şi continuaţi prepararea lor termică 30 de minute. Adăugați cardamomul și păstăile răzuite de tonka și mai fierbeți dulceața pentru 20 de minute
Cînd dulceaţa este fiartă şi borcanele sterilizate, o aşezaţi în borcanele pe care le puneţi la dustulit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dulceata de dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

E un deliciu, iar boabele de tonka ii dau o savoare aparte.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dulceata de dovleac