Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Cand incepe sa fiarba se adauga bicarbonatul de sodiu, se amesteca bine si se continua fierberea. Pe tot timpul fierberii se amesteca continuu. Se fierbe la foc mic 2-3 ore.
Dupa 2 ore si 20 se face proba fierberii adica: se pune o lingurita din compozitie pe o farfurie, se lasa la racit, apoi se verifica consistenta inclinand farfuria la 45 de grade. Daca nu curge inseamna ca e gata.
Se pot pastra in borcane inchise, la frigider, pana la 7 zile.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii