Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Cand incepe sa fiarba se adauga bicarbonatul de sodiu, se amesteca bine si se continua fierberea. Pe tot timpul fierberii se amesteca continuu. Se fierbe la foc mic 2-3 ore.
Dupa 2 ore si 20 se face proba fierberii adica: se pune o lingurita din compozitie pe o farfurie, se lasa la racit, apoi se verifica consistenta inclinand farfuria la 45 de grade. Daca nu curge inseamna ca e gata.
Se pot pastra in borcane inchise, la frigider, pana la 7 zile.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii