Merele se curata de coaja si se scobesc de cotor pana se formeaza un cuibusor.
Apa, vinul, scortisoara si zaharul se pun la fiert , iar cand da in clocot se pun si merele si se lasa sa fiarba pana se inmoaie un pic (sa nu se desfaca).
Se scot pe un platou si se lasa la racit.
Intre timp se face budinca (dupa instructiunile de pe plic) doar ca se pune 800 ml lapte ca sa iasa mai consistenta si se pune in fiecare mar pana se umple.
Deasupra se orneaza cu gem in strat subtire si frisca peste. La sfarsit se pun fulgi de ciocolata in ploaie. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii