Merele se curata de coaja si se scobesc de cotor pana se formeaza un cuibusor.
Apa, vinul, scortisoara si zaharul se pun la fiert , iar cand da in clocot se pun si merele si se lasa sa fiarba pana se inmoaie un pic (sa nu se desfaca).
Se scot pe un platou si se lasa la racit.
Intre timp se face budinca (dupa instructiunile de pe plic) doar ca se pune 800 ml lapte ca sa iasa mai consistenta si se pune in fiecare mar pana se umple.
Deasupra se orneaza cu gem in strat subtire si frisca peste. La sfarsit se pun fulgi de ciocolata in ploaie. Pofta buna!
Iar am pus ''cioroiul'' la treaba, ca eu n-am timp de pierdut prin bucatarie. i-am dat de lucru dis-de-dimineata si l-am...
Tocanita de vitel la slow cooker Crock-PotAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii