Se iau pahare mai mari, cu gura mai larga, cu picior si se aranjeaza pe masa. Se pune in fiecare pahar (sant 4 la numar sau 6 depinde de marimea lor) cate un strat de iaurt simplu, neandulcit si fara arome.
Peste iaurt se pune cate o lingura de nutella care a fost incalzita in prealabil (ca sa fie mai lichida putin), apoi un strat de smeura proaspat culeasa din gradina (spalata desigur), din nou un strat de iaurt, altul de nutella si iar smeura, tot asa pana se umple paharul.
Ultimul strat sa fie smeura peste care se pune un mot de iaurt si se decoreaza cu nuca pisata, sau fulgi de migdale putin prajite sau pistachio pisate, dupa preferinta. Se da la frigider, se serveste rece in zilele caniculare.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii