Albusurile de la cele 3 oua impreuna cu albusurile ce le avem deoparte le mixam pana cand obtinem o spuma consistenta, si incorporam cle 4 linguri de zahar, cand s-a topit zaharul adaugam esenta de rom si mai mixam putin. o punem la frigider si ne ocupam de cele 3 galbenusuri.
Galbenusurile le amestecam cu zaharul tos si zaharul vanilat si incorporam incet laptele. Punem vasul pe aburi si le amestecam timp de 8-10 minute, timp in care incorporam incet incet o lingura de budinca de vanilie!
Dupa ce luam vasul de pe aburi lasam crema sa se raceasca, apoi incorporam spuma de albusuri. Le amestecam incet sa nu se lase spuma si le punem in cupe de inghetata, boluri etc, punem un strat de crema si un strat de capsuni, etc si ornam cu ciocolata amaruie.
Pofta buna!
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii