Deliciu Tropical cu Ananas (de la Dr. Oetker)

Complexitate
medie
Deliciu Tropical cu Ananas (de la Dr. Oetker)

Ingrediente

  • o cutie cu ingrediente pentru aceasta prajitura de la Dr oetker
  • pe langa aceasta ne mai trebuie:
  • pentru blatul de biscuiti:
  • 50 g unt si 70 ml compot de ananas
  • pentru crema:
  • 200 ml smantana rece
  • 150 g iaurt rece 44% grasime
  • 200 ml apa rece
  • 100 g ananas din compot
  • pentru decor:
  • 50 g ananas din compot
  • 300 ml apa

Mod de preparare

In interiorul cutiei avem o forma rotunda pe care o facem cu ajutorul instructionilor atasate. Apoi pisam biscuitii sau ii bagam la robot cum am facut eu.

Intr-un vas pe aragaz punem la topit 50 g unt si apoi turnam 70 ml suc din compot (eu am pus 100 ml), adaugam biscuitii in compozitia fierbinte, amestecam pana obtinem un fel de pasta pe care o asezam pe platoul obtinut mai sus si il dam la rece.

Crema o preparam astfel: Intr-un castron punem praful de crema, apa rece si smantana si amestecam cu mixerul 3 minute apoi adaugam si iaurtul si mai mixam un minut.

Scoatem platoul cu biscuti de la rece punem cateva linguri cu crema peste blat, apoi aranjam bucatele de ananas pe toata suprafata si turnam restul cremei deasupra si intindem uniform

Pe suprafata cremei se pun pentru decor cateva felii de ananas si apoi turnam jeleul caldut pe care l-am preparat astfel: punem la foc 300 ml apa apoi turnam praful pentru jeleu si amestecam pana cand incepe sa fiarba, apoi amestecam cu lingura cateva minute sa se raceasca. Dupa preparare dam la rece 3 ore apoi se serveste.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Amandine III
2
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Ficatei de pui in sos de ceapa
Bucataras.RO

Ficatei de pui in sos de ceapa

Ficatei de pui in sos de ceapa
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola