In interiorul cutiei avem o forma rotunda pe care o facem cu ajutorul instructionilor atasate. Apoi pisam biscuitii sau ii bagam la robot cum am facut eu.
Intr-un vas pe aragaz punem la topit 50 g unt si apoi turnam 70 ml suc din compot (eu am pus 100 ml), adaugam biscuitii in compozitia fierbinte, amestecam pana obtinem un fel de pasta pe care o asezam pe platoul obtinut mai sus si il dam la rece.
Crema o preparam astfel: Intr-un castron punem praful de crema, apa rece si smantana si amestecam cu mixerul 3 minute apoi adaugam si iaurtul si mai mixam un minut.
Scoatem platoul cu biscuti de la rece punem cateva linguri cu crema peste blat, apoi aranjam bucatele de ananas pe toata suprafata si turnam restul cremei deasupra si intindem uniform
Pe suprafata cremei se pun pentru decor cateva felii de ananas si apoi turnam jeleul caldut pe care l-am preparat astfel: punem la foc 300 ml apa apoi turnam praful pentru jeleu si amestecam pana cand incepe sa fiarba, apoi amestecam cu lingura cateva minute sa se raceasca. Dupa preparare dam la rece 3 ore apoi se serveste.
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii