- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade;
- Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea;
- Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr;
- Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine cremos;
- Adăugați ouăle peste compoziția de unt și mixați bine;
- Adăugați jumătate din compoziția uscată făcută anterior (făina, cacao, sare, praf de copt) și mixați până la omogenizare;
- Apoi adăugați jumătate din lapte și mixați din nou;
- Repetați procedura: adăugați cealaltă jumătate de făină + cealaltă jumătate de cantitate de lapte și mixați bine;
- Rupeți ciocolata în bucăți mici;
- Folosind o cupă de înghețată sau o lingură, turnați din compoziție în formele de brioșe, în care ați așezat hârtii de brioșe în prealabil;
- Apoi afundați câte o bucățică de ciocolată;
- Atenție, umpleți formele doar 2/3, pentru că vor crește;
- Băgați la cuptor pentru 20-25 de minute, puteți face testul cu scobitoarea;
- Pentru crema de deasupra, am mixat mascarponele cu smântâna și zahărul și am decorat;
- Puteți adăuga colorant, pentru a decora după preferințe;
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii