Luati o tava din sticla sau metal (cu latura de 20 cm) si o puneti in congelator cit timp pregatiti amestecul. (asta e nota mea, in revista nu spunea asta dar e mai bine sa turnati ciocolata pe o tava rece, se va desprinde mai usor).
Topiti ciocolata si adaugati napolitanele taiate cuburi si marshmallow in bucati mai mici (tiati cu foarfeca de bucatarie ca e mai usor). Amestecati totul si varsati in teglia pe care o scoateti abia in acest moment din cingelator deci este foarte rece.
Puneti in frigider si lasati 2 ore pina se intareste ciocolata. Taiati cuburi si asezti in pungulite sau pe bucati de celofan pe care le legati cu o funda si obtineti saculeti deliciosi.
* eu am folosit numai ciocolata amara / menaj insa va sfatuiesc sa puneti 1/2 amara si 1/2 cu lapte sau numai cu lapte ca e precis mai pe placul copiilor si evident al lui Mos Craciun.
nota: incalziti tava cu feonul ca sa se desfaca mai usor cuburile de pe tava si mai ales taiati cuburi folosind un cutit usor incalzit ori tot cu feonul ori la flacara de aragaz.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii