Luati o tava din sticla sau metal (cu latura de 20 cm) si o puneti in congelator cit timp pregatiti amestecul. (asta e nota mea, in revista nu spunea asta dar e mai bine sa turnati ciocolata pe o tava rece, se va desprinde mai usor).
Topiti ciocolata si adaugati napolitanele taiate cuburi si marshmallow in bucati mai mici (tiati cu foarfeca de bucatarie ca e mai usor). Amestecati totul si varsati in teglia pe care o scoateti abia in acest moment din cingelator deci este foarte rece.
Puneti in frigider si lasati 2 ore pina se intareste ciocolata. Taiati cuburi si asezti in pungulite sau pe bucati de celofan pe care le legati cu o funda si obtineti saculeti deliciosi.
* eu am folosit numai ciocolata amara / menaj insa va sfatuiesc sa puneti 1/2 amara si 1/2 cu lapte sau numai cu lapte ca e precis mai pe placul copiilor si evident al lui Mos Craciun.
nota: incalziti tava cu feonul ca sa se desfaca mai usor cuburile de pe tava si mai ales taiati cuburi folosind un cutit usor incalzit ori tot cu feonul ori la flacara de aragaz.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii