Se incepe prin a curata si da pe razatoare merele, apoi calite intr-un piculet de margarina si o lingura, doua de zahar si scortisoara.
Pudra de amande+ faina + zaharul se amesteca si peste ele se pune margarina taiata in cubulete, se amesteca (atentie nu se framanta) cu mana usor, o sa se faca un amestec farinos si se va simti margarina, trebe lasata asa, se va topi ea la cuptor.
Intr-o tava unsa bine cu margarina, se pun merele intr-un strat uniform apoi amestecul de mai sus si se da la cuptor la 180-200 grade C maxim-30 min.
Se lasa la racit si se poate servi cu cioco razuita sau nuca macinata sau cocos.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii