Se incepe prin a curata si da pe razatoare merele, apoi calite intr-un piculet de margarina si o lingura, doua de zahar si scortisoara.
Pudra de amande+ faina + zaharul se amesteca si peste ele se pune margarina taiata in cubulete, se amesteca (atentie nu se framanta) cu mana usor, o sa se faca un amestec farinos si se va simti margarina, trebe lasata asa, se va topi ea la cuptor.
Intr-o tava unsa bine cu margarina, se pun merele intr-un strat uniform apoi amestecul de mai sus si se da la cuptor la 180-200 grade C maxim-30 min.
Se lasa la racit si se poate servi cu cioco razuita sau nuca macinata sau cocos.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii