Se spala prunele, se taie in jumatate si se scot samburii. Se aseaza in tava, eu am folosit o tava de silicon care nu necesita sa fie unsa, dar oricum e un desert unde prunele se inmoaie si se serveste cu lingurita.
Se amesteca restul ingredientelor si se pun deasupra prunelor.
Se tin la cuptor (am uitat sa cronometrez) cam 30 de minute sau pana prunele incep sa se inroseasca si sa se inmoaie. Se serveste calda sau rece, asta daca o mai prindeti rece ca se duce cam repede.
Si varianta cu mere e gustoasa.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii