Punem praful de crema intr-un vas mai adanc si turnam peste el 1. 5 l lapte rece. Incepem sa mixam cu mixerul la viteza mica timp de 30 secunde apoi mixam la viteza maxima timp de 3 minute.
Biscuitii ii asezam in tava in asa fel incat sa acoperim toata suprafata. Peste biscuiti turnam crema. Acoperim cu biscuiti macinati fin si dam prajitura la rece pentru 30 minute dupa care putem servi.
Pofta Buna! ! !
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii