Compozitia 1 se imparte in doua bucati si se intind doua foi.
Compozitia 2 se imparte si ea in doua bucati si la fel se intind doua foi.
Peste o foaie din comp. 1 se pune o foaie din compozitia 2 si se impatura ca la hajos, se lasa 1/2 ora la rece si se intinde. Se impatura apoi din nou avand grija sa nu schimbam sensurile de impaturire si se mai lasa inca o 1/2 ora la rece dupa care se intinde din nou. Din nou impaturam si lasam la odihna 1/2 ora.A treia oara cand vine randul la intins vom intinde foaia direct pe dosul tavii si il coacem.
La fel procedam si cu celelalte doua foi ramase de la com.1 si comp.2, obtinand astfel si a doua foaie de cremes.
Crema :
4 linguri mari de faina de grau,cu 6 galbenusuri si o cana de lapte rece se amesteca. Albusurile de la cele 6 oua cu 1 cana de zahar se bat spuma tare. 3 cani de lapte cu 5 plicuri de zahar vanilat se pun la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam galbenusurile frecate si se fierbe pana se ingroasa. Se lasa pe foc si se adauga treptat albusurile batute spuma amestecandu-se usor pana se omogenizeaza.
Se toarna peste foaie calda se pune foaia cealalta deasupra si se pune la rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii