Crema-inghetata de Portocale (sau Mandarine)

Postat pe: 18-03-2009
(1)

Ingrediente

8 portocale sau mandarine
200 ml smantana
100 gr zahar
3 albusuri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie capac la portocale, li se scoate miezul, care se marunteste si se strecoara de zeama. Se bate smantana (trebuie sa fie FOARTE RECE) cu mixerul. Se pune la frigider. Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Sucul de la portocale se amesteca INCET cu albusurile pt a nu scadea. Se adauga smantana batuta. Cu acest amestec se umplu portocalele, apoi se pun in congelator (daca vrei inghetata) sau doar la frigider (daca vrei crema)!
Se pot orna cu ciocolata rasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema-inghetata de Portocale (sau Mandarine)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  12.03.2009 07:00:52

Bun,usor,rapid de facut.
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema-inghetata de Portocale (sau Mandarine)