Se taie capac la portocale, li se scoate miezul, care se marunteste si se strecoara de zeama. Se bate smantana (trebuie sa fie FOARTE RECE) cu mixerul. Se pune la frigider. Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Sucul de la portocale se amesteca INCET cu albusurile pt a nu scadea. Se adauga smantana batuta. Cu acest amestec se umplu portocalele, apoi se pun in congelator (daca vrei inghetata) sau doar la frigider (daca vrei crema)!
Se pot orna cu ciocolata rasa!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii