Crema super`rapida pentru prajituri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 plicuri praf de frisca
  • 150 - 160 ml lapte
  • 100 - 150 g cocos ras
  • 200 g cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom (e optional, eu nu am folosit)

Mod de preparare

1. Se amesteca cu mixerul praful de frisca si laptele
2. Cand e gata, in frisca se adauga cacaoa si se amesteca din nou cu mixerul
3. In final se adauga cocosul (si esenta de rom daca vreti) si se amesteca cu lingura, ca sa se imprastie cocosul in crema.
Se poate servi simpla sau pentru umplerea prajiturilor sau torturilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa