1. Se amesteca cu mixerul praful de frisca si laptele
2. Cand e gata, in frisca se adauga cacaoa si se amesteca din nou cu mixerul
3. In final se adauga cocosul (si esenta de rom daca vreti) si se amesteca cu lingura, ca sa se imprastie cocosul in crema.
Se poate servi simpla sau pentru umplerea prajiturilor sau torturilor.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii