Crema de Vanilie

Complexitate
redusa
Crema de Vanilie

Ingrediente

  • -4 galbenusuri
  • -2 linguri zahar pudra
  • -2 linurite esenta de vanilie
  • -1 lingura faina + 1 lingura amidon
  • -2 cani lapte (200 ml / cana)

Mod de preparare

Frecati spuma galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc si zaharul este dizolvat, adaugati esenta de vanilie, inglobati faina si amidonul, apoi subtiati cu laptele usor caldut. Fierbeti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dati vasul deoparte, acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit.

Pentru a fi mai fina, treceti crema printr-o sita, imediat dupa ce a fiert.
Crema se foloseste, in general, la produsele de patiserie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)