Peste faina asezata intr-un castron se toarna laptele, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se adauga zaharul si se amesteca pana la completa dizolvare. Acest amestec se toarna intr-o craticioara care se pune pe foc, amestecand mereu pana compozitia s-a ingrosat.
Se ia de pe foc se adauga zaharul vanilinat si vanilia (optional) si se continua amestecarea pana la racire completa.
Se adauga untul frecat, cu telul, spuma tare.
Se poate folosi la eclere, torturi si prajituri.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii