Crema de Papaya

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie verde
  • 2 linguri de zahar
  • 1 fruct papaya mare si copt
  • 500 g de inghetata de vanilie

Mod de preparare

Se taie la maia pe jumatate si se stoarce una dintre jumatati.

Se taie papaya pe lung si se indeparteaza seminte. Se extrage pulpa din coaja si, impreuna cu zaharul si zeama de lamaie, se face un piure cu mixerul pana cand sa obtinut o compozitie omogena.

Se taie inghetata de vanilie in cuburi, se adauga treptat in crema de papaya si se amesteca cu mixerul in continuare, pana la omogenizare. Se imparte crema in castonase si se mai lasa putin la frigider.

Cealalta jumatate de lamaie se taie in felii foarte subtiri. Chiar inainte de servire.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca