Crema de Branza

Complexitate
redusa
Crema de Branza

Ingrediente

  • 8 cupcakes
  • 220 g branza Philadeplhia
  • 80-100 g zahar praf
  • 60 g unt
  • esenta de vanilie/lamaie/capsuni/portocale etc (ce va place)
  • bomboane (caramele, jeleuri, acadele)

Mod de preparare

Am facut un blat normal de tort (o jumatate de cantitate) in care am pus 4 lingurite de mac. Am turnat in forme de muffins in care am pus din timp chese cerate. Compozitia am impartit-o egal intre cele 8 cupcakes si le-am copt.

Intre timp am facut crema.
Branza moale am batut-o cu mixerul pana a devenit pufoasa (1 minut), am adaugat untul moale, am batut din nou pana la omogenizare( jumate de minut). Apoi am adaugat zaharul praf, am amestecat cu lingura de lemn, am omogenizat, am adaugat esenta de lamaie (din asta am pus pentru ca merge tare bine cu macul) si am batut din nou cu mixerul pana a devenit pufoasa din nou.

Am pus in cornetul de decorat si am impartit branza pe suprafata celor 8 cupcakes. Le-am decorat pentru copii cateva bucati si pentru adulti restul.

Eu am facut portie dubla

PS 1* La crema asta se pot adauga fructe proaspete (capsuni, zmeura, caise, piersici) in general tot ce este mai moale si zemos, coaja de lamaie/portocala, fructe confiate... N posibilitati

PS 2** Daca folositi caramele pentru urechile maimutei, sa fie din cele neumplute si ca sa se poate modela usor ele se incalzesc pentru 6 secunde in cuptorul cu microunde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate