Bateti ouale adaugind vanilia, cafeaua su laptele caldut.
Topiti intr-o cratita zaharul cu apa pina cind obtineti un caramel lichid si auriu.
Varsati compozitia de oua, lapte si cafea in tavile cu caramel si le asezati in tava mare pregatita deja cu apa calda pentru bain marie.
Coaceti in cuptorul gata incalzit la 160-180°c cit e nevoie ca sa obtineti o crema intarita ca orice crema de zahar ars. Lasati sa se raceasca foarte bine inainte sa o serviti.
O gasiti pe net dupa numele asta: Potinho cremoso café com leite.
Reteta cu cantitatile dublate este perfecta pentru 6 cupe mici din sticla sau portelan pentru cuptor.
Eu insa am facut 2 portii mari, in 2 tavi cu dimensiunea de 13*10*4 cm pe care le-am primit mai demult de la Nicoleta.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAstazi o sa-ti pregatesc midii. Midii cu lapte de cocos. Stai alaturi de mine, iti garantez c-o sa-ti placa.
Midii cu lapte de cocosSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii