Cornuri de Post

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

75ml de ulei
150g de apa minerala
350 de faina
125g de margarina
2,5 ml de otet
1 praf de sare
Dulceata sau rahat

Mod de preparare

Facem un aluat din cele de mai sus mai putin dulceata si rahatul. Aluatul se lasa sa se odihneasca la rece. Dupa cateva ore la frigider, intindem pe faina o foaie rotunda din care taiam triunghiuri pe care le umplem cu umplutura dorita. Le ungem cu putina miere dizolvata in apa si dam la cuptor(la 180AC) pana cand se rumenesc. Presaram zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cornuri de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornuri de Post