Cornuri de Post

Complexitate
redusa
Cornuri de Post

Ingrediente

  • 75ml de ulei
  • 150g de apa minerala
  • 350 de faina
  • 125g de margarina
  • 2,5 ml de otet
  • 1 praf de sare
  • Dulceata sau rahat

Mod de preparare

Facem un aluat din cele de mai sus mai putin dulceata si rahatul. Aluatul se lasa sa se odihneasca la rece. Dupa cateva ore la frigider, intindem pe faina o foaie rotunda din care taiam triunghiuri pe care le umplem cu umplutura dorita. Le ungem cu putina miere dizolvata in apa si dam la cuptor(la 180A°C) pana cand se rumenesc. Presaram zahar pudra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci