Ingrediente
● 300 gr faina |
● 200 gr unt |
● 140 gr nuca macinata |
● 140 gr zahar praf |
● zeama si coaja de la o lamiie |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:30min
Se coc la foc mediu, pana prind o culoare putin aurie, se scot imediat din tava se pudreaza cu zahar praf si se aseaza pe platou. Se lucreaza cu atentie cind se scot din tava ca sint foarte fragile (ele se intaresc putin dupa citeva minute)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornulete Fragede" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
• 23.05.2011 22:56:31
cornuletele sunt preferatele mele multumesc pt reteta le voi incerca si eu sper sa-mi iasa fragede
• 29.01.2010 23:35:21
anadaa, ai perfecta dreptate, sant super....in post inlocuiesc untul cu margarina ....problema la noi este ca nu au timp sa stea prea mult
A doua zi dupa ce le-am facut nu mai am nimic....
• 29.01.2010 14:48:08
sunt ffffffffff bune, le fac si eu la fiecare sarbatoare si cu cat stau mai mylt cu atat sunt mai bune
• 10.11.2009 08:19:25
ratatoullie, eu le fac de toate sarbatorile, uneori le fac cu alune, alte ori cu migdale sau cu nuci, depinde cu ce am in casa. Imi plac cu orice fel de fruct.
Mersi
• 10.11.2009 07:47:51
Vanillekipferln, aici sunt mai traditionale decit cozonacul, nu exista craciun fara ele, se pot face si cu migdale
• 05.11.2010 16:50:40
Am facut si eu aceste cornulete. Se fac usor si sunt si foarte bune. Au avut atata succes, incat am mai facut o reteta. Multumesc Pupi pentru reteta :)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 05.11.2010 21:23:27
andreeha, mersi, ma bucur ca au avut succes....sant preferatele mele...rapide, versatile....oricand la indemana